2015. február 8., vasárnap

Kollégiumi (köz)gyűlés


Január 29-én kollégiumi közgyűlést tartottunk. Volna. Azonban a sok hiányzó miatt, 'sima' koligyűlés lett. Az igazolatlanul hiányzók egy figyelmeztetéssel lettek gazdagabbak. Nézzük, miről is maradtak le.

A DT beszámolt az első félévről, milyen rendezvények történtek. Arról is említést tettek, hogy a DT saját zsebéből, azaz a diákság pénzéből volt kénytelen kiegyenlíteni az eltűnt konyhai eszközök árát, mivel nem 1-2 darabról volt szó, sajnálatosan. Szó esett a második félév tervezett rendezvényeiről is. Megemlítődött, hogy a csoportok közötti versenyeket, ha lehet, minél izgalmasabbá próbálják tenni a szervezők.

A kollégiumvezető úr is beszámolt az első félévről, a saját szemszögéből. Tanulásban csigatempóban, de előre fele tart a koli. A szobarendekkel még gond van, de a szépszámú beírások miatt azért érezhető a javulás is. Válaszolt a diákság feltett kérdéseire is. Ablak sötétítés ügyben hajlandó kompromisszumra. Igényesen és hézagot hagyva, be lehet fedni az üveget. És egységesen. Ehhez a DT-nek fel kell vennie a kapcsolatot Ducsai és/vagy Kovács tanár úrral. A vasárnapi visszaérkezést is pontosította a kollégiumvezető.
Félév lévén kiosztotta a jutalmakat is. Kiváló kollégistánkról már írtunk itt, de nemcsak ő lett az egyedüli jutalmazott. Példás kollégista címet kapott Balla Ádám az egyes csoport, és Penyaskó Patrik a hatos csoport tanulója is. Gratulálunk nekik!
Balla Ádám épp elérzékenyül
Penyaskó Patrik büszkén fogadja a gratulációt

További képek:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése